Zabava

Potrjeno: Čakarmiš bo spet očka!

mv
13. 8. 2015, 12.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Ko je Branko Čakarmiš leta 2013 oznanil, da se ločuje, si verjetno ni mislil, da bo dve leti pozneje ponovno poročen in očka.

Mediaspeed

Marko Vavpotič / Media 24

Njegova srčna izbranka Katja Kovačič, ki je do pred nekaj meseci delala na Pop TV kot predstavnica za stike z javnostmi, je namreč v veselem pričakovanju! Govorice o naraščaju mladoporočencev so krožile že nekaj časa, zdaj pa so tudi potrjene.

Skrivata zasebnost

Katja in Branko svoje zasebno življenje sicer rada držita stran od oči javnosti in le redko ju lahko skupaj ujamemo na družabnem dogodku. Tudi za poroko smo izvedeli prek njunih objav na družbenih omrežjih. Usodni da sta dahnila v Goriških brdih v ožjem družinskem krogu, na poroki pa jima je prepeval hrvaški pevec Gibonni.

Medije zamenjala za jogo

Katja in Branko sta se spoznala na Pop TV, kjer Branko opravlja funkcijo programskega urednika, Katja pa je, kot smo že omenili, delala v odnosih z javnostmi. Pred nekaj meseci pa se je Kovačičeva po večletnem delu na televiziji odločila za popolno spremembo kariere in se posvetila jogi, ki jo najbolj osrečuje. Nedvomno ji bo prišla prav pri vzdrževanju forme tudi med nosečnostjo!