Zabava

Ceca, Neda, Ana in Soraja na skupnem letu

ns
12. 8. 2015, 22.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Potniki leta iz srbskega Beograda v črnogorski Tivat so doživeli sedma nebesa, ko so se pred njihovimi očmi v zraku pojavile največje srbske zvezdnice.

Vir: Instagram

Pred dnevi so potniki srbske letalske družbe doživeli presenečenje, ko so na letu za Tivat zagledali kraljico srbske turbofolk glasbe Svetlano Ražnatović – Ceco, pevko Nedo Ukraden, pevko Ano Nikolić in starleto Sorajo Vučelić. Vse štiri zvezdnice so namreč potovale na črnogorsko obalo iz določenih razlogov.

Osebni arhiv

Ceca je pela v klubu Top Hill, Ana v enem od lokalov na obali, Neda je odšla na dopust v Lepetane, Soraja pa je tja letela zaradi zabave, ki se jo je udeležila kot častna gostja. In če so nekateri mislili, da si bodo srbske zvezdnice skočile v lase, so jih vse skupaj prijetno presenetile. »Delovale so kot prave prijateljice, ki gredo skupaj na morje. Ves čas so veselo klepetale in uživale v letu, tako da je bil cel 'žur' na letalu. Ana Nikolić se je s Ceco celo fotografirala in fotografijo takoj objavila na družbenem omrežju, kamor je zapisala, da jo preprosto ljubi,« je povedal naš vir, ki dodaja, da bi takšen let z veseljem podoživel še enkrat.