Zabava

Lado Bizovičar v spopadu z Brankom Čakarmišem

Nejc Simšič
13. 8. 2015, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Nova sezona šova Slovenija ima talent bo postregla tudi z novo zvezdniško žirijo, ki jo letos sestavljajo kar štirje člani.

RTV Slo

Septembra se na Pop TV začenja nova sezona resničnostnega šova Slovenija ima talent, ki prinaša številne novosti. Poleg malce drugačno zastavljene vsebine šova je trenutno največ sil vpetih v zvezdniško žirijo, katere naloga bo, da pomaga najti najbolj talentiranega posameznika ali skupino.

Eurovision.tv

Na družabnem parketu so se ob novici, da v šov Slovenija ima talent prihajata Lado Bizovičar in Marjetka Vovk, že pojavile govorice o njunem honorarju, ki naj bi bil vrtoglavo visok. Ko smo malo pobrskali naokoli, smo dobili informacijo, da naj bi Lado na eno oddajo zaslužil znesek s kar štirimestno številko.

LADO SPREJEL IZZIV

Eden največjih slovenskih zvezdnikov, Lado Bizovičar, s svojo izbranko Katarino Čas trenutno še vedno uživa na zasluženem oddihu na hrvaški obali in prav to muhasti estradnik tudi potrebuje, saj ga jeseni čakajo številni projekti, med drugim tudi vloga zvezdniškega žiranta v šovu Slovenija ima talent. Odgovorni na Pop TV so se namreč odločili zadevo malo prevetriti, in tako bo Lado Bizovičar sedel na žirantski stolček zdaj že nekdanjega žiranta, glasbenika Roka Goloba. Glede na Ladov smisel za humor in brutalno iskrenost lahko pričakujemo sočne komentarje in koristne nasvete tekmovalcem šova. Med poznavalci so se že pojavile govorice, da bo potekal interni boj med Ladom in Brankom Čakarmišem, koga bodo gledalci postavili na piedestal bolj neizprosnega žiranta.

M24.si

LETOS PRESNEČENJE

Seveda so ustvarjalci šova Slovenija ima talent v novi sezoni morali poskrbeti tudi za element presenečenja. To bo letos zvezdniška žirija kar štiričlanska; poleg Bizovičarja in Čakarmiša bosta sedeli dve vsem dobro znani estradnici.

Mediaspeed

Spet se bo na vroči stolček usedla lepa balerina ljubljanske operno-baletne hiše, Ana Klašnja, ki se novega šova že izredno veseli, barve nežnejšega spola pa bo tokrat zastopala tudi letošnja evrovizijska predstavnica, Marjetka Vovk iz dua Maraaya. Po naših informacijah naj bi vsak od njih imel svojo skupino tekmovalcev, za katero bo skrbel. Glede na kombinacijo štirih zvezdniških žirantov, voditeljskega para Vid Valič in Peter Poles ter še neodkritih slovenskih talentov se nam jeseni obeta prava televizijska poslastica.