Zabava

Danijelo urgentno odpeljali k zdravniku

ns
13. 8. 2015, 08.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Priljubljena hrvaška pevka Danijela Martinović je pred dnevi pristala na zagrebški urgenci, saj je zaradi hude vrtoglavice izgubila zavest.

Goran Matijašec

Hrvaška estradnica, ki je letos dopolnila 44 let, je že pred letom dni doživela napad vrtoglavice, zaradi česar je takrat dva dni preživela v zagrebški bolnišnici Rebro. Tokrat pa so jo zdravniki po temeljitih preiskavah poslali domov in ji priporočili mirovanje.

»Zadnji napad vrtoglavice sem imela pred letom in tremi meseci. Takrat so se stvari uredile, pretekli teden pa mi je postala grozno slabo in vse skupaj je spremljala huda vrtoglavica,« je za hrvaške medije dejala Danijela. Pevka zdaj okreva v svoji hiši v Splitu, kjer več ali manj ves čas počiva, ob njej pa je tudi njen dolgoletni partner Petar Grašo, ki skrbno pazi na svojo drago. Na forumih se je hitro razširila vest, da naj bi bila za slabost kriva nosečnost, a Danijela te novice ni ne zanikala ne potrdila. 

STRAH PRED POROKO?

Mnogi so se ob pevkini vrtoglavici pošalili, da je šlo v resnici le za strah pred poroko. Danijela in Petar naj bi v bližnji prihodnosti stopila pred oltar, poroka naj bi se zgodila v Sloveniji. Po naših informacijah na dvorcu Zemono, saj sta bodoča zakonca tesna prijatelja vodje restavracije, kuharja Tomaža Kavčiča. Glasbeni par se je spoznal že pred dvajsetimi leti, ljubezenske iskrice pa so preskočile po nekaj mesecih druženja, skupnega nastopanja in spoznavanja. Za Danijelo to ne bo prvi zakon, pred leti je bila poročena s kontroverznim hrvaškim glasbenikom Markom Perkovićem Thompsonom, a je bilo pozneje potrebno kar nekaj truda, da bi zakon tudi cerkveno izničila.