Zvezde

Danijela in Grašo se bosta poročila v Sloveniji

T.M./Lady
29. 5. 2015, 07.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Danijela Martinović bo pri 43 letih vendarle stopila pred oltar s svojim štiri leta mlajšim partnerjem Petrom Grašem. Glasbeni par se je spoznal že pred dvajsetimi leti, ljubezenske iskrice pa so preskočile po nekaj mesecih druženja, skupnega nastopanja in spoznavanja.

Facebook

Dolgo časa se je špekuliralo, da je nekdanja pevka skupine Magazin menda le krinka za popularnega Dalmatinca, ki naj bi po besedah nekaterih celo ljubil moške, a ta natolcevanja sta oba zanikala. In po dveh desetletjih sta se odločila, da si obljubita večno zvestobo.

»Ne bom razkrivala nobenih podrobnosti, lahko pa vam povem, da se bova poročila že zelo kmalu,« je bila redkobesedna sicer vselej zgovorna Danijela.

Spomnimo, da je prav ona še pred kratkim izjavila, da je zakonski stan izgubil vrednost in da jima osebno ta dokument prav nič ne pomeni. Naposled se njun načrt, da bo rodila zunajzakonskega otroka, ne bo uresničil, po vsej verjetnosti pa se jima bodo izpolnile želje o sanjski poroki. Ta naj bi še to poletje potekala v Sloveniji na dvorcu Zemono, kamor bosta povabila le najožje člane družine in prijatelje. Za kulinarično razvajanje bo zadolžen njun dobri prijatelj in kuharski mojster Tomaž Kavčič, ki ju že dolga leta razvaja v svoji restavraciji.