Zanimivosti

Horoskop za petek, 29.5.

N.N.
29. 5. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – V današnjem dnevu pričakujte zanimiv klic. Vaš sogovornik vas bo spominjal na to, kaj bi radi spremenili. Vaše telo vsekakor potrebuje več premikov, zato se več gibajte. 
BIK – Še vedno dvomite, posebno glede domačih in tudi prijateljev, ki se v zadnjem času niso najbolj izkazali. Nesporazum se bo vendarle nekako rešil, toda le s časom. 
DVOJČKA – Družite se z enako mislečimi, kar vas bo sproščalo. Poveste lahko svoje mnenje, brez strahu, da bi se zapletli. Marsikaj bo odvisno od vas, zato se ne izmikajte. 
RAK – Nekaj bo potekalo po drugačnem vrstnem redu, kot ste pričakovali, zato bo tudi vaš odziv vsaj na začetku nekoliko hladen. Trenutno se preveč zapirate vase, kar vam ne koristi. 
LEV – Danes boste nepotrpežljivi, saj imate občutek, da se lahko spopadete z vsako oviro. Ni čas za ljubezenska pogajanja, saj ste preveč nemirni in bi lahko naredili kakšno napako. 
DEVICA – Današnji dan bo lažji, kot ste pričakovali. Zanimivo srečanje vam lahko odpre nove možnosti, vrata, za katera ste bili prepričani, da so se za vedno zaprla. 
TEHTNICA – Krepite samozavest, saj lahko s takšnim načinom marsikaj spremenite. Izkoristite več ugodnih okoliščin, saj boste prav hitro napisali, sestavili nekaj, kar bo dobra rešitev. 
ŠKORPIJON – V vašem okolju je vse pod velikim vprašajem, čeprav približno veste, kaj bi morali storiti. Nekdo je na vaši strani, čeprav ste še vedno sumničavi in celo pripravljeni na spor. 
STRELEC – Dan se začenja z novicami, ki prihajajo kot bumerang, marsikaj pa se spreminja. Nakazano je, da boste našli nekaj, na kar ste že skoraj čisto pozabili. 
KOZOROG – Nekaj pomembnega boste izvedeli šele takrat, ko bo celotne zadeve konec. Previdno le z denarjem, saj se račun prehitro prazni in prepočasi polni, kar vam ni všeč. 
VODNAR – Nekoliko bolj bo poudarjena živčna energija. Imeli boste veliko poslovnih opravkov in nalog, kar vas lahko močno obremeni. Umirite svoj živčni sistem in si omogočite bolje opravljene naloge. 
RIBI – Pozornost bo na javnem delovanju in odnosih. Veliko bo dogajanja, veliko misli, kar vas bo razbremenjevalo. Ne bo vam pa všeč, da vas drugi kritizirajo.