Zabava

Razkrivamo novega ljubimca Jelene Rozge

Nejc Simšič
29. 7. 2015, 07.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Zaljubljena diva hrvaške glasbene scene in nekdanja pevka skupine Magazin, Jelena Rozga, je obiskala koncert 2Cellos na Festivalu Ljubljana, kamor je prišla zaradi svojega novega srčnega izbranca.

Mediaspeed

Prejšnji teden sta v okviru Festivala Ljubljana v ljubljanskih Križankah nastopila svetovno znana čelista Luka Šulić in Stjepan Hauser, znana pod imenom 2Cellos, ki pa sta imela tudi prav posebno gledalko, vsaj Stjepan.

Med tistimi, ki so koncert obiskali, je bila namreč tudi hrvaška pevka Jelena Rozga. S fotografij je razvidno, da se s slovensko-hrvaško zasedbo izredno dobro razume, nagajivi Stjepan pa jo je med drugim tudi precej sumljivo objemal. Jelena se ni dala zmesti in se je spretno in s širokim nasmeškom jeguljila pod njegovimi porednimi rokami, ki jim očitno violončelo ne zadostuje.

VIR POTRJUJE: PAR STA!

Po naših informacijah od vira blizu hrvaškega glasbenika naj bi bila Jelena in Stjepan nov parček na hrvaški glasbeni sceni. »Ljubim sramežljive, umaknjene, ženstvene in krhke ženske,« je v enem od intervjujev priznal violončelist Stjepan Hause, ki ne skriva svojega zelo očitnega navdušenja nad blondinkami. In prav Jelena izpolnjuje vse njegove kriterije. »Čisto zares sta par. Skupaj sta šele nekaj tednov, tako da je ljubezen še čisto sveža. Sicer pa Stjepan nikoli ni skrival naklonjenosti do lepe Splitčanke, za katero je že od nekdaj govoril, da je njegova velika simpatija,« nam je priznal vir blizu slavnega čelista. Sicer pa tudi prisotni na koncertu, ki so bili priča njunim objemom v zaodrju, povedo, da se med njima kar iskri in imata skupno kemijo in povezanost.