Zabava

Pia bo ostala moški

mv
29. 7. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Zmagovalka Big Brotherja Pia Filipčič dober mesec po zmagi življenje že zajema z veliko žlico, vsaj glede na objave na facebooku. Nove obleke, drage zabave, denar zapravlja kot po tekočem traku, zato je njene oboževalce začelo skrbeti, da bo njena nagrada izpuhtela v zrak, preden si bo Pia uspela uresničiti življenjsko željo in si spremeniti spol.

Facebook

Zdi se, da 21-letna Pia po zmagi svoj čas preživlja s povsem napačno družbo. Vozi se z zabave na zabavo, pred dnevi pa je eden od njenih prijateljev na facebooku objavil fotografijo visokega računa iz hotela Kempinski v Portorožu. »Ker lahko,« je pripisal pod sliko, na kateri je viden znesek, ki naj bi ga Pia zapravila v nekaj dneh. Njeni oboževalci so vedno bolj ogorčeni in sprašujejo se, ali je denar res šel v prave roke. »Navijali smo zanjo, ker je bilo toliko joka o spolu, in si želeli, da bi uresničila svoje sanje. In če se je že tako izpostavila in zdaj še objavlja take fotke, kako veselo zapravlja, ter želeni cilj postavlja kar naenkrat na zadnje mesto,« se je glasil eden od komentarjev razočaranih podpornikov Primorke, ki je ves čas snemanja oddaje poudarjala, da si želi zmagati predvsem zato, da bi si lahko dokončno spremenila spol.

Facebook

Ne skriva, da ima rada lepa oblačila in da je na dogodkih, na katere jo vabijo, vedno urejena od glave do peta, a bolj je skrb vzbujajoče dejstvo, da se zdi, kot da jo njena družba izkorišča za plačilo vratolomnih računov za pijačo in celo nočitev v dragih hotelih. Iz naših virov smo sicer izvedeli, da Pia denarja za zmago še ni prejela, tako da obstaja možnost, da ji veliko stvari podarijo sponzorji, ki jih 21-letnica pridno promovira na svojih družbenih omrežjih, a vseeno bi si želeli, da se dekle malce umiri in poskrbi za svoje prioritete, ne za prioritete ljudi, ki imajo nanjo v zadnjem času velik vpliv.

Facebook