Zanimivosti

Horoskop za v sredo, 29. julija

nn
29. 7. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Današnji dan bo ugoden za načrtovanje prihodnosti in za korake na osebnem področju. Tveganje se vam bo tokrat izplačalo, a ne odločajte se nepremišljeno.

BIK – Pri delu se lahko zanesete na izkušnje in se pozanimate glede nove dejavnosti, ki vam omogoča mirnejše nadaljevanje v finančnem smislu. V ljubezni boste prav sproščeni.

DVOJČKA – Spremembe, ki se bodo zgodile, vas bodo prisilile, da boste premislili o določenih življenjskih navadah, ki ne potekajo tako, kot bi želeli. Znašli se boste v časovni stiski.

RAK– Nekaj vas ne mika več tako kot nekoč, kar je pozitivno, saj ste imeli samo težave. Šele z veliko več potrpežljivosti boste zadevo rešili na za vas najboljši način.

LEV – Imate občutek, da bi se morali še bolj potruditi za nekaj, kar je že nekaj časa na vidiku. Zaupali vam bodo tudi nekaj novih nalog, pri katerih se boste dobro odrezali.

DEVICA – Izredno nemirni boste, posebno če bi na poslovnem področju radi dosegli veliko več. Le počasi se daleč pride, čeprav tega danes nekako ne znate sprejeti.

TEHTNICA – Prijatelji bodo v današnjem dnevu prinesli sonce v vaše življenje. Zasebno se boste odločali o določeni osebi, ki vas že nekaj časa ne pusti pri miru.

ŠKORPIJON – Na vsak način se poskusite izogniti morebitnim prepirom, ki bi vas le neznansko utrudili. Raje si omislite nekoliko drugačno popoldne in neko novo dejavnost v prostem času.

STRELEC – Danes ne boste imeli časa, da bi se obremenili s podrobnostmi, ampak se boste morali soočiti z obveznostmi, ki trkajo na vaša vrata. Bolj natančno si zastavite svoje cilje.

KOZOROG – Zastavili ste si nekoliko previsok cilj, saj nekdo ni tako popustljiv, kot je kazalo pred nekaj časa. Nobena rešitev za zdaj ni idealna, zato je priporočljivo, da počakate.

VODNAR – Potrudite se glede stvari, ki jih ne morete končati v tako kratkem času. Umirite se in nekoliko taktizirajte, tako vam lahko celo uspe. V ljubezenskih odnosih je še nekaj nedorečenosti.

RIBI – Pozitivni dogodki bodo razlog za vaše zadovoljstvo. Uspešno boste uporabili svoje poslovne potenciale, ustvarjali dobre odnose in umirjeno povečevali svoje ambicije.