Zabava

Porejena Ana Nikolić se jezi na oboževalca

ns
22. 7. 2015, 13.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Srbska turbofolk pevka se je odločila, da oboževalcem dokaže, da se ni zredila, kot je to videti na eni od njenih zadnjih fotografij.

Facebook

Facebook

Pevka Ana Nikolić, ki jo poznamo po uspešnicah Milijon dolara, Pilule, Romale romali in drugih, je pred kratkim doživela šok, zaradi katerega se je spravila v bitko z enim od oboževalcev.

Srbska starleta je pred kratkim nastopila v eni od znanih črnogorskih diskotek v Budvi, kjer je pozornost pritegnila z zelo očitnimi odvečnimi kilogrami. Eden od obiskovalcev koncerta je namreč na družbenih omrežjih objavil fotografije, kako vsa porejena na odru skače v preozkih oblačilih, ki očitno razkrivajo njeno »zavaljeno postavo«.

Pevka se je ob pogledu nanje zgrozila in se kot dokaz fotografirala v kopalkah, s čimer je želela dokazati, da ima še vedno hudo dobro postavo. Vprašanje, ki zdaj kroži po Srbiji, je, ali je Ani resnično uspelo shujšati za več kot deset kilogramov v dobrem tednu, ali pa je le retuširala svoje fotografije. Razlika med eno in drugo fotografijo je namreč zelo očitna, sploh ker je vmes preteklo tako malo časa.

Instagram