Zabava

Pravljična zabava za rojstni dan princa Georgea

mv
22. 7. 2015, 08.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Princ George je danes dopolnil dve leti in v njegovo čast po Veliki Britaniji potekajo številne zabave, le zanj pa so natisnili tudi kovance za pet angleških funtov, na katerih se njegov zaščitnik sv. Jurij bori z zmajem. A malemu princu to seveda ne pomeni čisto nič, zato mu starša prirejata tudi čisto posebno rojstnodnevno zabavo.

Profimedia

Facebook

Kate in William se na zabavo svojega prvorojenca pripravljata že več mesecev, pri organizaciji praznovanja pa jima veliko pomaga tudi Katina mama Carole. Slednja bo poskrbela, da bo na zabavi, ki se bo zgodila v domu Kate in Williama, brezhibna.

Za dečka so pripravili tematsko obarvano rajanje, ki bo posvečeno junakom Walta Disneyja. Vsak gost si bo lahko izbral tudi svoj najljubši lik in se našemil vanj. Mali George je sicer menda povsem obseden s super junakom Spidermanom, zato je zelo mogoče, da se bo na svoji zabavi prelevil vanj.

Kraljevi par se z zabavo tako zelo trudi predvsem, ker je mali princ malce ljubosumen na princesko Charlotte, zato mu želita pokazati, da nista pozabila nanj in da dvomesečna sestrica ni spremenila dejstva, da ga imata rada. 

Zimbio