Zabava

Grdo so jo, Katarino Čas!

mv
22. 7. 2015, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

»Ne hujšam, niti ne jem nobenih tablet,« se je na reklamo, ki izkorišča njeno ime in je v zadnjih tednih zavzela vsa družbena omrežja, jezno odzvala Katarina.

David Paige

Svetlolasa igralka pa ni bila edina, ki je v oglasu omenjena. Proizvajalci so namreč trdili, da s pomočjo njihovih čarobnih tabletk vitko linijo ohranjajo tudi Melania Trump, Polona Juh in Tanja Ribič. Med slednjimi se za zdaj še nobena ni pritožila nad omembo njihovih imen v komercialne namene.

facebook


»
Pri Womens Health smo odkrili, da jemlje kapsule Raspberry Ketone, ki so v Ameriki postale znane, ko jih je TV-voditeljica Oprah Winfrey označila kot čudežne, nad učinkovitostjo izdelka pa je bila tako navdušena, da mu je posvetila celotno epizodo,« piše v oglasu, ki se pojavlja na različnih spletnih straneh, tako slovenskih kot tujih.

Katarina je trenutno nedvomno najbolj zaželena slovenska igralka in obenem tudi edina, ki se lahko pohvali z več hollywoodskimi uspešnicami, v katerih je ponosno predstavljala barve Slovenije. Zato niti ni tako presenetljivo dejstvo, da si jo vsaka znamka želi kot svojo ambasadorko, a kaj ko zato večina ni pripravljena plačati cene, ki jo lahko svetlolasa lepotica po svetovnem uspehu postavi brez slabe vesti.

melaniatrump.com