Zabava

Nataša Bekvalac ima najbolj gledan spot

ns
22. 7. 2015, 07.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Priljubljena srbska turbofolk diva Nataša Bekvalac se lahko pohvali z največkrat gledanim videospotom v Srbiji, in sicer za svojo pesem Original.

Arhiv Svet24

Vedno izvirna pevka Nataša Bekvalac ni zgrešila, ko se je odločila za promocijo svojega novega singla Original, saj si je njen videospot za omenjeno pesem v dveh dneh ogledalo več kot pol milijona obiskovalcev spletnega portala YouTube.

In prav s tem se je zavihtela na sam vrh lestvice najbolj gledanih srbskih videospotov v zadnjih letih. Video, v katerega so vložili ogromno denarja, truda in energije, je ustvarjalo več kot 40 ljudi, pevki pa je dal novega elana za nove uspehe. »To je zagotovo svojevrsten rekord in vsekakor mi je dal krila pred izdajo novega albuma, ki bo na prodajne police prišel čez nekaj tednov. Hvaležna sem vsem, ki so si spot ogledali in mi pomagali do uspeha. Trenutno ni bolj srečne ženske v Srbiji od mene,« je povedala Nataša, vesela, da je po nekaj dneh od objave videa izdelek videlo že več kot milijon gledalcev.

Facebook

»Enostavno moram deliti veselo novico z vsemi, saj smo postavili rekord v gledanosti v tako kratkem času. Videospot je trenutno na prvem mestu seznama najpopularnejših videospotov v Srbiji. Hvala vsem in čestitke vsej moji ekipi,« je še povedala Nataša, ki računa, da bo njena pesem Original postala največji hit letošnjega leta.