Zabava

Soraja si želi urbano svatbo

N.S.
17. 7. 2015, 09.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Znana srbska starleta, ki jo je slovenska širša javnost spoznala kot VIP tekmovalko resničnostnega šova Big Brother, je iskreno spregovorila o željah glede poroke, pa čeprav še nič ne kaže na to, da se bo ta zgodila v kratkem.

Instagram

Potem ko se je starleta Soraja, ki pozornost pritegne na vsakem koraku, slovenskim gledalcem predstavila v resničnostnem šovu Big Brother, zanimanje zanjo kar ne poneha. In starleta zelo dobro ve, kako se stvarem streže.

Soraja Vučelić, srbska starleta: "Ne maram klasičnih ceremonij, zato bo moja poroka zelo urbana, pela pa mi bo moja najljubša pevka Milica Todorović."

Pred kratkim je namreč napovedala svojo poroko! A žal se ta ne bo zgodila, vsaj dokler ne najde moškega, ki jo bo peljal do oltarja. Je pa priznala, kakšna bi bila njena sanjska poroka. »En dan, ko bo napočil čas, da bom tudi jaz dahnila usodni da, bom izvedla svojo idealno poroko. Nisem za klasične ceremonije, ker ni to moj stil, zato bo moja poroka bolj urbana, pela pa bo priljubljena Milica Todorović, ki bi vsem zmešala glave na zabavi. Milica namreč naredi odličen žur, vroče ozračje in ima super energijo. Na srbsko estradno sceno je prinesla nekaj novega, zato jo vidim kot pevko na svoji urbani svatbi,« je priznala Soraja, ki za zdaj še naprej ostaja samska. »Ni mi važno toliko, kakšen bo moški, važno je, da bo v meni izzval zaljubljenost in da bom zaradi njega žarela,« je še priznala Soraja.