Zabava

Igor že zaprosil Severino – lahko pričakujemo poroko?

M.V.
17. 7. 2015, 06.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Čeprav sta par šele od letošnjega februarja, se Severina in njen Igor le redko ločita za več kot nekaj ur. Pred kratkim je bila Severina celo gostja na koncertu Igorjevega očeta Dragana Kojića. Govori se, da ji je Igor že postavil usodno vprašanje in da kmalu lahko pričakujemo pravo balkansko poroko!

Osebni arhiv

Na nedavnem koncertu Dragana Kojića – Kebe je bila posebna gostja tudi njegova bodoča snaha Severina, ki je ves čas koncerta stala pod odrom in se poljubljala z Igorjem, nato pa se je Draganu pridružila na odru in z njim odpela pesem Srce muca tvoje ime.

»Nikoli prej še nisem bila na Draganovem koncertu in žal mi je za to,« je na odru rekla Severina in Kebo poljubila na lice, v zadnjih taktih skladbe pa se ji je na odru pridružil tudi Igor in z ganjeno pevko odplesal valček.

Igor in Severina naj bi bila tik pred tem, da naznanita poroko. Ves čas sta neločljiva in se tudi v javnosti ne moreta upreti poljubljanju in ostalim nežnostim.

Severina je bila tako raznežena, da je na odru zajokala, vse skupaj pa je spremljala tudi Igorjeva mama Olja.

Čeprav je par skupaj manj kot pol leta, so vse bolj glasne govorice o skorajšnji poroki, Severina pa je 15 let mlajšega srčnega izbranca že označila za ljubezen svojega življenja. Bodo poročni zvonovi peli že to poletje?

Twitter