Zabava

Iris Mulej zaradi zastrupitve ledvic pristala na urgenci

mv
13. 7. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Iris Mulej pretekle sobote ni preživela, kot sta s fantom Danielom Utjesanovićem načrtovala. Zgodaj zjutraj je moral namreč gorenjski poslovnež manekenko odpeljati na urgenco zaradi bolečin v ledvicah.

Mediaspeed

»Sobota, poletni dan! Jaz in moja draga Iris! Zgodaj zjutraj in samo to nama je še manjkalo. Pa kaj še!?« je Daniel zapisal na svojem facebook profilu in priložil fotografijo ljubljanske urgence.

Facebook

Seveda je s tem prestrašil svoje prijatelje, ki jih je zanimalo, kaj ga je pripeljalo tja, ker se ni več oglasil, pa je zadevo rešila Iris, ki je razložila: »Vse je ok ... Hvala. Imam vnetje ledvic in sem dobila liter protibolečinskih sredstev v žilo. Zdaj vsaj ne boli več in upam, da se mi vnetje kmalu pozdravi. Sem dala že kaj hujšega skozi. Lep dan vsem

Manekenka je torej na urgenci pristala zaradi bolečin v ledvicah, glede na njen zapis pa je najhuje zanjo že mimo. Prepričani smo, da bo njen Daniel zanjo maksimalno poskrbel, saj je par zaljubljen kot prvi dan in skupaj uspešno premaguje prav vse poslovne in osebne ovire.