Zabava

Ločenka, da te kap

ks
11. 7. 2015, 16.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Silvio Berlusconi je končno povsem prost moški. Nedavno se je tudi uradno končal njegov zakon z ženo Veronico, ki pa je sodišče zapustila z dolgim nosom, saj je dobila le polovico od tistega, kar je zahtevala.

Arhiv Svet24

Veronica Lario in Silvio Berlusconi sta veljala za lep in usklajen par, dolga leta sta krasila naslovnice glavnih italijanskih revij in v javnosti delovala usklajeno, zaljubljeno in srečno … Vsaj na zunaj. Ko so v javnost prišle vse možne afere, se je Veronica odločila, da ne želi več biti Berlusconijeva žena. Uradno se je ločitev zgodila že februarja 2014, ostalo je le eno nerešeno vprašanje – denar.

Lepa gospa Berlusconi je namreč zahtevala kar 3,5 milijona evrov mesečno. Pred kratkim je na sodišču v Monzi padla dokončna odločitev, bivša gospa Berlusconi bo na mesec na svoj račun prejemala »le« 1.400.000 evrov …

Kupidova puščica

Njuna ljubezen se je rodila na začetku osemdesetih let. Silvio in Veronica sta se prvič srečala v garderobi gledališča Manzoni, kjer je Veronica, takrat sicer še Miriam Bartolini, blestela v precej eksplicitni vlogi, ki je očitno tako navdušila podjetnega Silvia, da jo je po predstavi obiskal v zakulisju. Bila naj bi ljubezen na prvi pogled, ki se je razvila v »prepovedano romanco«, saj je bil Berlusconi takrat še poročen z Carlo Dall'Oglio, s katero je imel tudi dva otroka – Marino in Piersilvia. Silvio je ženo zapustil po dveh letih in zaživel s seksi Veronico, s katero se je poročil šele decembra 1990, ko sta imela že tri otroke.

Seks, droge in politika

Veronica se je popolnoma posvetila družini in otrokom. Ko se je njen Silvio odločil, da bo stopil v politiko, se je začela ljubezenska pravljica spreminjati … Vpletel se je v razne škandale, a mu je žena vedno stala ob strani, ko pa so na dan prišli njegovi skoki čez plot z mladoletnicami, prepovedane zabave, polne seksa in drog, so ji popustili živci in ga je zapustila.