Zabava

Mlajši moški me obožujejo

mv
12. 7. 2015, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Hrvaška pevka Nina Badrič je 4. Julija praznovala 43. rojstni dan, a čeprav ni več rosno mlada, pravi, da jo mlajši moški naravnost obožujejo. Tudi njen nekdanji mož Bernard Krasnić je bil šest let mlajši!

Nina Badrič se prav nič ne boji staranja in čeprav je pred dnevi dopolnila že 43 let, je ne skrbi, da bi po ločitvi od podjetnika Bernarda ostala sama. Zanjo se namreč obvezno zanimajo predvsem mlajši moški.»Verjetno preprosto zato, ker mlajši moški nimajo toliko predsodkov, trdno stojijo za svojimi prepričanji in so odporni na vse. Mlajši moški me preprosto obožujejo, tako je,« je pevka zaupala enemu od hrvaških medijev.

Instagram

Čeprav je uradno samska, jepriznala, da je trenutno v njenem življenju oseba, do katere čuti več kot le do prijatelja. A njegove identitete ni izdala. Zato pa se je razgovorila o ljubezni do glasbe, ki jo spremlja že 20 let. V tem času se je odločila, da ne sprejema več kompromisov glede kakovosti pesmi, saj ve, kaj hoče in temu se ne namerava odpovedati. Sklepamo, da je podobno tudi pri moških, zato si je po ločitvi vzela čas, da res najde nekoga, ki ji bo stal ob strani do konca.