Zabava

Slavni raper skoraj ubil človeka z utežjo

R.T.
23. 6. 2015, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Sloviti raper je bil zaradi domnevnega napada na trenerja ameriškega nogometa v ponedeljek popoldne aretiran. Do incidenta je prišlo na igrišču Univerze v Kaliforniji, Los Angeles, ki jo obiskuje njegov sin Justin Combs.

Twitter

45-letni raper Diddy, katerega pravo ime je Sean Combs, naj bi z utežjo napadel Sala Alosija, trenerja tamkajšnje ekipe, čeprav nekateri pravijo, da naj bi šlo zgolj za samoobrambo.

Diddy je že plačal varščino.

Sal Alosi, zadolžen za telesno pripravljenost nogometašev, naj bi se spravljal na raperjevega sina Justina Combsa – dejal naj bi mu celo, naj se ne vrača do konca poletja. Diddy je zato obiskal kampus, da bi se pogovoril z Alosijem.

Po nekaterih virih naj bi trener Diddyja zavrnil in mu zagrozil, da bo poklical varnostnike, če ne bo odšel. Diddy naj bi mu nazaj zagrozil s policijo, v tistem pa naj bi ga trener napadel. Diddy naj bi se zgolj zaščitil z utežjo. Drugi viri pa pravijo, da naj bi bil trener v času raperjevega prihoda sredi telefonskega pogovora. Diddy naj bi takrat utež zalučal proti trenerju in ga le za las zgrešil. Če bi ga zadel, še pravijo, Alosi ne bi preživel.

Celoten incident naj bi bil posnet.