Zabava

Laure ni več! Smrt znane igralke

K.S.
22. 6. 2015, 11.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Naše zahodne sosede je pretresla vest o smrti igralke Laure Antonelli. 74-letnico so našli v njenem stanovanju, vzrok smrti za zdaj še ni znan.

Laura Antonelli je bila čisto prava italijanska diva, ki je najvišjo popularnost dosegla v 70ih in 80ih letih prejšnjega stoletja. Najbolj znana vloga, ki jo je odigrala je bila v kontroverznem filmu Malizia. Po neverjetnem uspehu, ki jo je izstrelil med svetovne zvezde, je sledilo obdobje stagnacije. Laura je igrala v kar nekaj filmih, ki so bili označeni kot B - kategorični. Prav zaradi tega je zapadla v depresijo, ki je prišla do vrhunca potem, ko so jo leta 1991 aretirali zaradi posedovanja kokaina. Laura je končala za zapahi in na vseh naslovnicah. Njena slava je začela usihati in ona z njo.

Laura je imela v zadnjih letih veliko psihičnih težav in velikokrat je bila zaradi tega tudi hospitalizirana. Njeni kolegi, med katerimi je bil tudi igralec Lino Banfi, so italijansko javnost večkrat opozorili na zaskrbljujoče stanje, vendar naleteli na gluha ušesa.