Zabava

Kdo bo novi mister Slovenije?

T.P.
10. 3. 2015, 12.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Uradno najlepši Slovenec Mitja Nadižar je pred dnevi dokazal, da organizacija Mister Slovenije ima nos!

Ana Gregorič

Ana Gregorič

Postavni Primorec je postal uradno peti najlepši Zemljan, zdaj pa je že čas, da se začne bitka za njegovega naslednika. Razpisni pogoji in prijavnica so že na voljo.

V pravljično sezono

Projekt Mister Slovenije bo potekal že sedmo sezono zapored. Po številki sodeč bo zagotovo pravljična. Obrusil in izklesal je številne postavne mladeniče, ki so s svojimi talenti dokazali, da si naziv še kako zaslužijo. Že večkrat smo govorili o pojavljanju in uspehih Petra Klinca, Bojana Ilijaniča, Matjaža Kumlja, Marka Šobota, Miha Dragoša in Jureta Ruganija. Zgodba pa se nadaljuje tudi z aktualnim mistrom Mitjem Nadižarjem iz Lucije. Fant velja za izredno nadarjenega modela, kar je preko matične modne agencije Mister Model Management dokazal že ob koncu preteklega leta. V novembru je namreč v italijanski prestolnici mode prepričal modno hišo Armani in posnel katalog za jesensko/zimsko kolekcijo 2015/16 Armani Jeans, ki bo izšel ob koncu poletja.

Ana Gregorič

Drage naše, zakaj ne bi imele ob sebi potencialnega mistra? Povabite svoje postavne in atraktivne fante, brate, prijatelje, sodelavce, ljubimce, sosede, naj se prijavijo! Saj veste, da se sanje uresničujejo.

Blestijo tudi ostali finalisti slovenskega izbora

Zavidljive rezultate na modnem področju nizajo tudi ostali fantje, ki so se uspeli prebiti med 5 najlepših na domačem izboru. Cosmo mister Domen Mihelič je zabeležil že skoraj leto dni dela v tujini. Milano mu je postal drugi dom, kjer večino časa dela in ne le hodi po castingih, ker je za novinca velik uspeh. Med drugim se lahko pohvali tudi s fotografiranjem za modno hišo Dolce & Gabbana. Fotografije naj bi ugledale luč sveta v aprilu. Tudi Aljoša Kuzmanovski beleži podobne rezultate. Na junijskem tednu mode se je sprehajal za dvojec Dolce & Gabanna, posnel katalog za modno hišo RODA, v jesenskem delu pa je prepričal modno hišo Just Cavalli. Nič manj pestro ni bilo pri Bojanu Radosinoviću, ki je v jesenskem delu navduševal v Versace, Ermenegildo Zegna, Diesel, Lee Jenas, Paul & Shark in drugih priznanih blagovnih znamkah.

Ana Gregorič

Odskočna deska v svet mode

Razpis za prihajajoče tekmovanje je že odprt na uradni spletni strani www.misterslovenia.com. Gre za nekoliko prenovljen koncept, saj zmagovalca čaka predvsem vrhunska modna avantura. Matična modna agencija Mister Model Management bo zmagovalcu poleg ostalih nagrad zagotovila fotografiranje z eno najbolj kakovostnih fotografinj pri nas Ano Gregorič, podpis pogodbe z eno od top modnih agencij v Milanu in sredstva za kar 2 meseca življenja v italijanski prestolnici mode. Razpisni pogoji in prijavnica že čakajo na vse, ki si želijo uspešne manekenske kariere. Projekt bo ponujal številne delavnice in predavanja s strokovnjaki na področju poziranja, nastopanja in drugih vrlin. Fantje se bodo preizkusili na različnih fotografiranjih, deležni pa bodo tudi nastopov v vlogi manekenov. Deset finalistov čaka še posebna avantura, saj se bodo odpravili na vikend priprave. Prijave so možne do 15. marca, že nekaj dni za tem, pa bo sledila prva preizkušnja, uvodni casting.