Zabava

50 odtenkov sive Nike Zorjan

am
9. 3. 2015, 18.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Love me like you do je, kot kaže, dobil prav posebno mesto pri 22-letni pevki Niki Zorjan, ki ji je bila glasba položena v zibelko, saj izhaja iz glasbene družine.

Promo

Mlada pevka, ki je željo po petju pokazala že v otroških letih, je zadnja leta nase opozorila v kar nekaj glasbenih šovih. Nika je do svoje največje in najbolj odmevne priložnosti prišla z nastopi v šovu Misija Evrovizija. S pomočjo gledalcev je Zorjanova s svojimi prepričljivimi nastopi prišla do skupnega tretjega mesta.

Nato so sledili še odmevni nastopi na Melodijah morja in sonca, lansko leta pa je nastopila še kot spremljevalna evrovizijska vokalistka Tinkare Kovač. A ker talentirana pevka rada snema »coverje« in ker je sploh predana glasbi, si je doma uredila svoj mini studio, v katerem je že nastala prva glasbena zgodba.

»Za prvo pesem, ki je nastala v mojem domačem studiu, sem se odločila zato, ker me je prevzela že ob prvem poslušanju. Všeč mi je Ellie Goulding …, čeprav priznam, da si filma 50 odtenkov sive še nisem ogledala. Odločila sem se, da posnamem bolj umirjeno, piano različico tega komada Love Me Like You Do. Mojemu prijatelju Niku, s katerim sodelujem od začetka glasbene kariere, sem poslala še mp3-posnetek … Bil mu je všeč, zato sva se odločila, da posnameva še video, tako da je pesem dobila tudi televizijsko podobo,« nam je zaupala Nika Zorjan.