Zabava

FOTO: Če kdo, zna to Radio Aktual!

Alesh Maatko
9. 3. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Radio Aktual je ob letošnjem prazniku žena svoje zveste in številne poslušalke in njihove spremljevalce, ki so se pripeljali iz vse Slovenije, obdaril z velikim koncertom, na katerem je nastopilo največ glasbenikov doslej.

M24

Za skoraj peturni glasbeni spektakel so tokrat poskrbeli priljubljene Učiteljice, Begini, Kvatropirci, Grupa Vigor, Klapa Rišpet in lomilec ženskih src Jole.

Dogajanje se je začelo že ob 17. uri z Aktualovo Galamo, priljubljeno petkovo oddajo z voditeljema Anito Gošte in Deanom on the Mikom, veliki glasbeni šov pa so ob 19. uri otvorili Kvatopirci.

M24


Razpoloženje v dvorani je bilo ob številnih trenutkih evforično, za ganljiv trenutek večera pa je poskrbela mlada pevka Ula Ložar, ki jo poznamo z nastopa na otroški Evroviziji. Tokrat je nastopila skupaj s Klapo Rišpet z njihovo največjo uspešnico, obiskovalci pa so njen nastop spremljali s prižganimi mobilnimi telefoni.

Večer, posvečen ženskam, je vodil priljubljeni voditelj Klemen Bunderla, za njihovo dodatno zabavo in razvajanje pa je tokrat poskrbel zabavni mornar Aktualko – maskota Radia Aktual – v družbi hostes v atraktivnih mornarskih oblekah.

Aktualov dan žena je bil sicer poln presenečenj. Mojca Briščik, pomočnica izvršne direktorice divizije Modiana Mercator, ki je bila glavni pokrovitelj prireditve, je med obiskovalce izpustila množico balonov s popusti do 80 odstotkov za nakup oblačil v njihovih prodajalnah.

In ne nazadnje je svetlobni snop med množico obiskovalcev izbral par, ki mu je dnevni časopis Svet24 poklonil tri dni nepozabnega razvajanja v Portorožu.