Zabava

BB: Od učiteljice verouka pa do tiste, ki ve, da je lepa...

T.C.
8. 3. 2015, 14.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Nova sezona resničnostnega šova BigBrother se je začela. V bivanjskih enotah v Srbiji se skupina 15 Slovencev bori za slavo, prepoznavnost in 50.000 evrov.

Endemol

Kaj kmalu so se začele pojavljati prve razpoke, a še pred tem so v predstavitvah tekmovalci o sebi povedali nekaj besed. Kdo so in kaj nameravajo? Lepo po vrsti...

KDO SO ONE?

Ana Hrovat, 22, Mislinja. Rada se smeji in je vedno pripravljena na zabavo. Trdi, da življenje zajema z veliko žlico in v vsaki stvari najde nekaj pozitivnega. Je športnica, ki rada kuha.

ProPlus



Ana Mari Panker, 22, Veščica. Zase pravi, da je ponosna katoličanka in da bo v hiši BigBrother dokazala, da vera ni samo molitev. Zvesto poučuje verouk, rada bi bila tudi igralka.

ProPlus



Darja Vrbnjak, 46, Štore. Sicer tudi Davidova mama, skupaj s sinom se je prijavila in bila sprejeta v šov. Rada potuje, rada ima nove izzive, a zaljubiti v hiši BigBrother se je nemogoče, meni. Obožuje vožnjo z motorjem.

ProPlus



Dijana Branilović, 34, Jesenice. Varnostnica, ostra in neposredna in ljubeča mama treh otrok. Piše knjigo svojega življenja, za njo je dosti hudega, saj je odrasla v družini alkoholikov, preživela pa je tudi zločesto bolezen, tumor. Pravi, da je prav nič ne more presenetiti.

ProPlus



Ksenija Kranjec, 23, Slovenj Gradec. Nekoč je plesala na odru kot gogo plesalka, danes pleše za šankom, saj je natakarica. Trdi, da z njo ni nikoli dolgčas. Tudi sama rada potuje, še posebej, če so z njo prijatelji in najraje zavije kam na toplo. Družina jo pri njenih odločitvah povsem podpira, sama zase pa pravi, da ve, da je lepa. In pika.

Pro Plus



Nina Golub, 21, Maribor. Vijola po vsem telesu in duši. Besede "ne" ne pozna, razen, če jo uporabi z razlogom. Trenutno je fotografinja in novinarka, čeprav ne pove, kje in za koga dela.

POP TV



Pia Filipčič, 21, Koper. Skrbi zase, za svoje telo in kot frizerka tudi za lase, o tem, kaj si mislijo drugi o njej, pa je ne zanima kaj dosti. Hitro se zaljubi, predvsem pa so ji všeč "piflerji", ki se lepo smehljajo. Na take pada.

ProPlus



Tina Lukić, 29, Maribor. Čeprav cvetličarka, ji ni vse z rožicami postlano. Ker jo je fant prevaral, se izpopolnjuje v amaterskem vohunjenju in zase trdi, da zna biti prav pasja.

ProPlus



IN KDO SO ONI?

David Vrbnjak, 25, Štore. Darjin sin. Rojen s cerebralno paralizo tretje stopnje, a jo je s trmo in športom omilil in pripeljal na prvo stopnjo. Še eden, ki zajema življenje z veliko žlico. Samski, a nepopravljiv romantik.

ProPlus



Marko Ubiparip, 21, Ljubljana. Poln energije, trenutno natakar. Ker izjemno rad kuha, upa, da bo lahko to počel tudi v hiši Big Brother. Nekoč igral nogomet, rad pesni, tudi o zobni ščetki, če je potrebno. Če ima punca dobro rit, je takoj pripravljena na akcijo in premore celo nekaj komunikacijskih spretnosti, lahko preskoči iskrica in ga vname.

ProPlus



Sebastjan Burnar, 30, Ivančna Gorica. Sam zase pravi, da imam spomin kot človeška ribica. Karkoli bi to pomenilo. Morebiti je mislil na zlato ribico, kar pa ni najboljša novica zanj, saj je po poklicu programer in si mora zapomniti veliko podatkov. Še posebej, ker rad igra poker. Izzivov se ne boji, ampak se jih veseli.

ProPlus



Sebastjan Zajc, 27, Moravče. Gradbeni tehnik, ki je najraje prostovoljni gasilec. Živi na podeželju, budilka ga budi ob 04:40 uri, navajen je vstajati zelo zgodaj. Najraje je v gozdu, kjer seka drva. Če ne seka, pleše in se zabava. Samski. Zaenkrat.

ProPlus



Tibor Baiee, 28, Ljubljana. Uživa, če se svet vrti okoli njega. Do očeta je čutil strahospoštovanje in ko je oče preminil, se mu je življenje - citiramo - obrnilo za 360°. Dobrosrčen. A, kot kaže, slab matematik. Pravi, da je turistični spremljevalec. Torej: spremlja. Turiste. In ljubitelj sedme umetnosti. Knjig ne bere, a vsak večer pogleda kak film.

ProPlus



Tomaž Jeraj, 35, Brezovica. Po poklicu voznik. Ima rad šport. A trenutno nima časa zanj. Rad pleše. Trenutno sicer ne, ker ni časa. Tudi na fitnes hodi rad, čeprav trenutno ne, ker ni časa. Pravi, da je iskren. Čeprav avanturističen. Pravi, da je zabaven. Čeprav tega še nismo videli. Pravi, da je samski. Čeprav je oče treh otrok.

ProPlus



Žiga Puconja, 29, Ljubljana. Jabolkar. Njegov največji hobi je ukvarjanje z Applovimi napravami in sistemi, obgriznjeno jabolko obožuje. Ker je lepa? Vse njegovo življenje se dogaja okoli mode in ličil, njegova sanjska služba pa je biti vodja velike modne hiše na Peti aveniji, najboljši prijatelj pa mu je - tako pravi sam - ogledalo.

ProPlus