Zabava

Natalija Verboten je znova mamica

A.M.
10. 3. 2015, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Včerajšnji dan je bil za priljubljeno pevko Natalijo Verboten in njenega moža Dejana Bojiča znova pomemben in hkrati še bolj vesel, saj sta postala starša sinka Oskarja.

Media 24
Presrečni očka Dejan nam je potrdil, da je porod potekal brez težav, mali otročiček je ob rojstvu tehtal 3530 gramov, velik pa je bil 50 centimetrov.

Veselo novico je na družbenem omrežju razkril Dejan, ki je zapisal »Oskar is in the town« (Oskar je tu). Pod objavo se je nato vsul plaz čestitk, presrečni očka Dejan pa nam je potrdil, da je porod potekal brez težav, mali otročiček je ob rojstvu tehtal 3530 gramov, velik pa je bil 50 centimetrov. Spomnimo, da je bilo prvo trimesečje nosečnosti za Natalijo Verboten precej naporno, saj je zaradi slabosti in dehidracije pristala v bolnišnici. Pozneje večjih težav ni bilo, vse do poroda je Natalija razveseljevala svoje zvesto in številno občinstvo.

Dejan in Natalija imata skupaj že štiriletnega sina Maxa, ki jo je le dan pred porodom – ob dnevu žena – presenetil s čudovito sliko. Čestitkam ob rojstvu sinčka Oskarja se pridružujemo tudi v našem uredništvu.