Zanimivosti

Horoskop za torek, 10.3.2015

K.E.
10. 3. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Sprememba okolja bi se vam prilegla, vendar premislite, s kom se boste odpravili v novo okolje. Popoldne se izogibajte nepotrebnim prepirom s starejšimi.

BIK - Niste v najboljši kondiciji, čeprav ste ves čas aktivni. Vse skupaj lahko pripišete trenutni neodločnosti, ki vas spremlja že nekaj časa. Osredotočite se le na tisto, kar  je za vas pomembno.

DVOJČKA- Vaša sposobnost za iskanje novih idej bo danes še posebej izražena, zato jo izkoristite. Polni boste energije, ki jo lahko usmerite v tisto, kar ste v zadnjem času zanemarjali.

RAK-Preveč vas skrbi zaradi manjših težavic, tako na poslovnem področju kot v zasebnem življenju. Poskusite uživati v majhnih stvareh, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice.

LEV- Končno si boste pridobili nekaj, s čimer se boste lažje soočali z delovnimi nalogami. Nekdo sicer nima preveč razumevanja za vaše zamisli, vendar vam bo kljub temu uspelo.

DEVICA- Spremenite načrte in jih prilagodite ljubljeni osebi. Tudi ko boste pripravljeni na nove zanimive dejavnosti, je mogoče, da ne bo prave pripravljenosti in energije. Ostanite mirni in zbrani.

TEHTNICA-Odkritost vam bo prišla prav, saj boste z njo prišli do določenih zaključkov. Dan v sebi skriva mnogo objektivnosti in delavnosti, ki jo boste spretno izkoristiti.

ŠKORPIJON- Preprosto ne morete brez osebe, ki je nenehno v vaših mislih. Danes bosta vseeno različno usmerjena, zato pazite v komunikaciji. Morda ste preprosto preveč prepričani o svojem stališču.

STRELEC-Poslali boste sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv, ki ga morda ne bo v kratkem. Vse skupaj bo potekalo počasneje kot doslej, posebno z osebo, ki se tokrat odziva drugače.

KOZOROG- Imate dober cilj in odlične priložnosti. Ugaja vam več fizične dejavnosti, zato se usmerite v akcijo in postorite tudi tisto, s čimer ste v zadnjem času odlašali.

VODNAR- V današnjem dnevu bodo najpomembnejši odnosi. Na trenutke se vam bo zdelo, da se ljudje bahajo in vse skupaj vas lahko naredi nekoliko nervozne in nezadovoljne.

RIBI- Toplo energijo boste najbolje izkoristili, če se boste na delovnem področju postavili jasno za svoje pravice. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali na zelo prisrčen način izkoristiti.