Zabava

Jelena Rozga se na skrivaj dobiva z bivšim od Severine

G.G.
10. 3. 2015, 10.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

37-letna hrvaška pevka Jelena Rozga redko govori o svojem ljubezenskem življenju, srbski Blic pa je odkril, da se že nekaj mesecev na skrivaj srečuje s »kraljem bakra« Milanom Popovićem, bivšim partnerjem hrvaške pevke Severine.

fb

Rozga in Milan sta se družila še pred njegovo zvezo s Severino. Ker se brhki Spličanki ne razumeta najbolje, je srbski poslovnež prekinil stik z Rozgo. Po razhodu s Seve pa se je spet zbližal z vse bolj priljubljeno Jeleno, ki naj bi bila od avgusta lani samska, pred časom pa je izdala, da je zopet zaljubljena.

In, kot piše Blic, naj bi bila tokrat več kot zelo dobra prijatelja. Jeleno naj bi Milana v zadnjem času pogosto obiskovala v njegovem stanovanju v Beogradu.

Spomnimo. Severina in Popović sta po ločitvi bila pravo bitko za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Severina je na koncu dobila skrbništvo nad sinom in zdelo se je, da je zadeva rešena. Zdaj pa pevka toži bivšega partnerja, da je pred časom najel detektiva, ki je zasledoval njo in sina. Popović pa ji je vrnil s tožbo, s katero od največje pop zvezde na Balkanu zahteva okoli 300 tisoč evrov, kolikor naj bi plačal, ko sta bila še par.