Zabava

Poziv Severini: odreži si izrastek!

T.P.
29. 1. 2015, 06.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Balkanska kultna loto zvezda Suzana Mančić, ki se je znašla v vlogi modne komentatorke, se je spravila na Severino. Kar naravnost je povedala, kaj jo moti pri njej.

Mediaspeed, Facebook

Še vedno lepa Suzana je javno priznala, da nima nič proti estetski kirurgiji in da si je tudi sama že omislila lepotni poseg, saj so ji odstranili podočnjake.

Nekdanje loto dekle komentira balkanske zvezde.

Nekaj podobnega svetuje tudi hrvaški superzvezdi Severini.»Vedno je brezhibno urejena, njen videz je fantastičen, vendar pa na njej nekaj moti. Še lepša bi bila, če bi si odstranila izrastek poleg ustnic. Seve, odstrani ga, prosim te,« je pevko javno prosila Suzana, ki je komentirala tudi videz pevk AneNikolić in Seke Aleksić.

Mediaspeed, Facebook

»Ima sočne prsi, vsa je sočna, njena kariera je fenomenalna,« je pohvalila Ano in dodala: »Vse ji gre super, a ko se bo poročila in imela otroke, ne bo več mogla tako razgaljena hoditi naokrog.« Nad razvpito Seko pa nekdanja loto zvezda ni bila tako navdušena: »Dobro se oblači, vendar mi niso všeč njeni lasje. Videti je tako, kot da se je posušila z brisačo in pustila, da lasje padejo, kakor pač padejo.«