Zabava

Le kako se je oblekla?

K.A.
25. 11. 2014, 19.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Le kaj je razmišljala, ko se je oblačila za večerni dogodek?

Bleona Qereti (35) že vse od leta 2009 poskuša uspeti v ZDA, čez lužo pa so jo poimenovali kar albanska Madonna. Februarja je tako začela snemati tudi svoj resničnostni šov. In bujna Bleona izkoristi vsako priložnost, da bi ukradla vsaj malo pozornosti medijev.

Nedavne nagrade American Music Awards so bile tako za izzivalno Albanko odlična priložnost za samopromocijo, ki jo seveda ni izpustila iz rok. Na rdeči preprogi se je tako pojavila v mrežasti obleki, skozi katero so buhtele njene bujne dojke, spodaj pa je nosila zgolj tangice in tako poskrbela, da so bile prav vse oči obrnjene v njeno smer. Pred fotografskimi objektivi je bila domala gola, njen asistent pa je ves čas nosil napis, da bi ljudje vedeli za koga gre. Seveda ni manjkalo tudi takšnih, ki so se za njenim hrbtom sladko smejali.

Bleona od leta 2009 živi v ZDA in se trudi ustvariti uspešno glasbeno kariero. Dosedaj ji je uspelo sodelovati s takšnimi imeni kot so Timbaland, Rodney Jerkins in dobitnikom Grammyja Davidom Fosterjem.

Izdala je že 4 single, zadnji pa nosi naslov 'Take It Like a Man', letos pa na Bravo TV začela snemati šov 'Euros of Hollywood'. Kot piše New York Daily News jo v Ameriki že nazivajo z balkansko Madonno, njeni vzorniki pa so Michael Jackson, Beyonce, Rihanna, Jennifer Lopez in Ricky Martin.