Zabava

Iz ust se ji širi smrad

T.P.
26. 9. 2014, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Resda je plavolasa zvezdnica Jessica Simpson (34) po porodu izgubila več kot 30 kilogramov in dodobra izklesala svoje telo, a to še zdaleč ne pomeni, da lepotica tako lepo skrbi tudi za osebno higieno.

Profimedia

Ameriška pevka in igralka Jessica Simpson se je med lansko nosečnostjo precej zredila, po porodu pa se je lotila stroge diete, s pomočjo katere je povrnila svojo nekdanjo idealno postavo. Vendar pa za prelepo zvezdnico ne moremo reči, da je z njenim popolnim videzom usklajen tudi vonj.

Profimedia

Ljudje, ki preživijo veliko časa v njeni bližini, namreč trdijo, da bleščeča pop diva krepko zaudarja. Človek bi ob pogledu nanjo pomislil, da diši kot vrtnica, v resnici pa se od nje širi vonj po gnilih jajcih. Verjeli ali ne, toda neprijetne vonjave prihajajo iz njenih ust. Čeprav jih krasijo bleščeče beli zobje, dobro obveščeni pravijo, da Jessicina zobna higiena ni ravno pohvale vredna.

Profimedia

Jessica se brani, da redno uporablja zobno nitko, s katero odstranjuje ostanke hrane, in večkrat dnevno grgra ustno vodico za osvežitev daha, obenem pa priznava, da zobno ščetko uporablja le poredko. »Ni mi všeč, če so moji zobje preveč spolzki. Kadar pod jezikom začutim čisto gladke zobe, se kar naježim. Zato uporabljam zobno ščetko največ trikrat na teden. Včasih si zobe očistim kar z brisačo ali majico, in to je vse,« priznava lepotica in dodaja, da ji zaradi tega nikoli ne smrdi iz ust.

Profimedia

Ljudje, ki so ji blizu, žal ne mislijo tako. Da je Jessica prava mala smrdljivka, so se prepričali tudi potniki na letalu, ki nikakor ne morejo pozabiti njenih neprijetnih vonjav. Poleg tega, da ji je močno smrdelo iz ust, so morali prenašati še dodaten smrad, ki se je razširil po letalu, ko si je sezula čevlje. Potniki pravijo, da njene noge tako obupno smrdijo, da se jim je zavrtelo v glavi.