Zabava

Aktualovec Klemen Bunderla podpira mlade umetnike

25. 9. 2014, 22.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Klemen Bunderla, ki je rad vedno modno in lepo oblečen, nikoli ne pozabi na modne dodatke. Ti so na neki način pika na i njegovega celotnega videza.

Pred kratkim je Klemen spoznal mladega umetnika Luka Peternela, ki ga prijatelji in kolegi kličejo Schpeglar. Spoznala sta se čisto po naključju prek skupnih prijateljev in izkazalo se je celo, da sta skoraj soseda.

Luka je takoj opazil, da ima Klemen »svoj stil« in da je pozoren na različne modne detajle. Beseda je seveda nanesla tudi na to in Luka je Klemna povabil v svojo delavnico, da mu pokaže svoje umetnine. »Fant iz usnja dela čudeže, videl sem vse, od zapestnic do pasov, Luka je tako natančen, da sem mi njegova potencialna bodoča žena že kar malo smili,« nam je v smehu povedal voditelj Radia Aktual.
Ker pa je vsak izdelek unikaten in zgodba zase, je Luka Klemnu ponudil, da mu naredi zapestnico, ki bo odsevala njegov značaj. Klemen je o svoji zapestnici povedal: »Rezultat me je čisto 'sezul'! Naredil mi je masivno črno zapestnico s prepletenimi kovinskimi detajli! In če naj bi ta zapestnica poosebljala mene, sem očitno res 'fajn'!«