Zabava

Lepa Brena po operaciji v bolečinah in na infuziji

M.V.
27. 7. 2014, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Srbska pevka, ki je včeraj nerodno padla in si poškodovala obe roki, je po operaciji še vedno na infuziji, hude bolečine pa ji blažijo z močnimi zdravili.

facebook
Lepa Brena je bila v zadnjih nekaj mesecih že večkrat hospitalizirana. Spomnimo, poleti se je poškodovala na Hrvaškem in utrpela zlom obeh rok.

Rehabilitacija Lepe Brene bo trajala šest mesecev, pevka pa je priznala, da je najhuje to, da ne more sama na stranišče. Včeraj je po petkovem nerodnem padcu v hotelu na Hrvaškem, preživela dve operaciji, ki sta po besedah zdravnikov uspeli, a okrevanje jo še čaka. 53-letna umetnica bo imela vsaj 6 tednov roki v mavcu, če bo zdravljenje potekalo brez zapletov pa jo bodo kmalu spustili domov. Zaradi močnih bolečin je še vedno pod vplivom zdravil, večkrat se tudi zjoka, a ob strani ji ves čas stoji mož Boba ter sinova Stefan in Filip. Telefon ji kar naprej zvoni, saj je prva novica, o prometni nesreči, ki so jo hrvaški mediji zmotno posredovali v javnost, precej prestrašila njene prijatelje. Hvaležna je osebju ortopedije v bolnišnici v Lovranu, ki zanjo lepo skrbijo in obljublja, da se bo potrudila, da se čim prej vrne na odre.