Zabava

Princa Georga čaka velik šok!

K.A.
27. 7. 2014, 18.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Znana astrologinja je povedala kaj vse čaka britansko kraljevo družino.

Penny Thornton, znana astrologinja, ki je svetovala tudi pokojni princesi Diani, je v nedavnem intervjuju za magazin People razkrila kaj v prihodnje čaka britanski dvor. "Princa Georga čakajo velike spremembe. Dobil bo bratca ali sestrico , po vsej verjetnosti že prihodnje leto," je dejala Thornton. "Prihod bratca oz. sestrice bo zanj velika stvar, saj ne bo več glavni in ves čas v središču pozornosti. A on je že sedaj zelo očarljiv, sproščen, samozavesten, skratka pravi mali mož."

Britanski in ameriški mediji že nekaj časa ugibajo o nosečnosti britanske vojvodinje Kate Middleton. Z dvora za zdaj še niso komentirali govoric, a nedavno je eden od tesnih prijateljev Williama in Kate za magazin People dejal, da si želita v zelo bližnji prihodnosti povečati svojo družino.

Profimedia

Thornton je bila presenečena nad Georgovo odprto osebnostjo, ki jo je pokazal na nedavni turneji po Avstraliji. "Glede nato, da ima sonce v Raku in Luno v Kozorogu, ter vzhajajočega Škorpijona bi pričakovala, da bo močan in odločen v svojem namenu," je dejala. "Nisem pa si mislila, da je tako zelo odprt in sproščen v javnosti. Vse to kaže kako dobro vlogo sta pri vzgoji opravila Kate in William."