Zabava

Nabrekla skrivnost pod obleko slavne pevke!

T.P.
27. 7. 2014, 18.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Novica uradno še ni potrjena, vendar pa so se tuji mediji na veliko razpisali o tem, da Shakira (37) in njen partner Pique (27) pričakujeta drugega otroka. Pevka naj bi bila že v tretjem mesecu nosečnosti.

Profimedia

Twitter

Namigovanja o tem, da je kolumbijska pevka spet noseča, je sprožil njen nastop na zaključni ceremoniji pred zadnjo tekmo svetovnega nogometnega prvenstva v Braziliji. Zvezdnica je sicer bila videti odlično, vendar pa ni nosila tako izzivalnih oblačil, kot smo bili vajeni pri njej.

Profimedia

A glamurozna rdeča obleka je bila dovolj oprijeta, da je poudarila napet trebušček, kakršnega smo pri pevki nazadnje videli, ko je bila prvič noseča. Prav zato se je začelo šušljati, da Shakiri pod srcem raste še en otročiček.

Shakira, ki ima s partnerjem Gerardom že sina Milana, je nedavno izjavila, da je v svoji štiriletni ljubezenski zvezi nadvse srečna, vendar pa ne razmišlja o poroki. »Ko enkrat občutite popolno pripadnost, ne potrebujete poroke. Kakor koli že, on je sedaj moj,« je samozavestno povedala pevka. O tem, da bi kmalu povečala družino, sicer ni govorila, je pa dala jasno vedeti, da sta s fantom precej aktivna tudi na tem področju.