Zabava

Slovenske plesne lepotice v družbi zvezdnikov

Mojca Vakselj
28. 5. 2014, 12.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Slovenski talenti že od nekdaj niso omejeni le na našo državo, kar so ponovno dokazale tudi tri članice plesne skupine She Divaz, ki so se v ponedeljek vrnile iz Monaka, kjer so nastopale pred zvezdniki, kot so Justin Bieber, John Legend in Tamara Eccelstone.

osebni arhiv

Tri članice plesne skupine She Divaz; Tjaša Resnik, Ula Šemole in Andreja Vakselj so se skupaj s hrvaško plesalko Morano Gatolin minule dni mudile v Monaku, kjer so nastopale na šov večerih organizatorjev Formule 1. Postavne Slovenke so na vsakem koraku pritegnile pozornost, med visokimi gosti pa so ujele tudi pevko skupine Pussycat dolls Nicole Scherzinger in hčerko predsednika organizacije Formule 1 Tamaro Eccelstone. Srečanje z obema so ovekovečile na fotografijah, ki jih bodo spominjale na večer, ko so svoj plesni talent delile s številnimi zvezdniki, med katerimi sta bila tudi pevca Justin Bieber in John Legend. »V zaodrju smo se družile z vsemi povabljenimi, ki so bili predvsem navdušeni nad tem kako preproste smo in seveda kot pravijo " balkan beauties".  Super smo se imele, to je čisto drugi svet. Vstopnina v klub, kjer smo nastopale znaša 2.000 evrov, mize na dobrodelni dražbi pa so se zaradi velikega povpraševanja prodajale po načelu "kdo da več". Vsi so zelo prijazni in uglajeni, počutile smo se kot princese, čeprav je bilo naporno in smo včasih delale do petih zjutraj,« so nam zaupala dekleta, ki se zavedajo, da je nastop na tovrstni prireditvi  odlična odskočna deska.

Nastop s koreografijo priznanega koreografa

»Nismo pričakovale toliko zanimanja, res dajemo vse od sebe,« so povedale lepotice, ki so po petkovi dobrodelni dražbi in modni reviji nastopile tudi v točki britanskega koreografa Glenna Balla, ki med drugim skrbi za plesne korake zvezdnikov kot so Pixie Lott in The Saturday's.  Tjaša, Ula, Andreja in Morana so imele le en dan časa, da so se naučile točke, a kot profesionalnim plesalkam jim to ni bilo pretežko. Domov so se vrnile polne vtisov in zagona za naprej. Prepričane so, da se bodo v Monako še vrnile!

osebni arhiv