Zabava

Tudi na počitnicah mama 4 otrok objavlja provokativne fotografije

M.J.
15. 4. 2014, 09.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ko beseda nanese na britansko zvezdnico Katie Price, je jasno o čem je govora. Nekatere stvari se preprosto ne spreminjajo, kajne Katie? In kaj je ušpičila tokrat?

Twitter

35-letna britanska zvezdnica Katie Price, trenutno preživlja dopust na Portugalskem. Seveda pa vse podrobnosti iz svojega življenja deli s svojimi oboževalci na družabnem omrežju Twitter. Tokrat je pokazala svojo zadnjico in svoje telo v bikiniju.

Mama štirih otrok, 8-mesečnega Jetta, 11-letnega Harveya, 8-letnega Juniorja in 6-letne Princess želi posneti čim več družinskih fotografij, seveda pa ji to ne preprečuje, da bi od časa od časa objavila tudi svojo seksi fotografijo. ''Sončim zadnjico,'' je zapisala Katie pod svojo fotografijo v bikiniju, potem ko je objavila fotografijo sebe z otrokom v naročju.

Twitter

Katie je na dopustu brez soproga Kierana Haylera, s katerim se je poročila v lanskem letu na Bahamih. Kljub temu, da že ima štiri otroke, je Katie izrazila, da bi imela še enega otroka. ''Bilo bi lepo, če bi imela še kakšnega otroka. O tem pa bo razmišljala, ko bom pripravljena. Sedaj še ni čas za to,'' je dejala in objavila še eno fotografijo na Twitterju.