Zabava

Razkrivamo: resnica o gubah Zvezdane Mlakar

Sonja Javornik
15. 4. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Iz prve roke o staranju ZVEZDNIŠKO Igralka Zvezdana Mlakar je za jutranji program RTVS preizkusila cel kup pomlajevalnih postopkov. Prav zato nas je zanimalo, kaj je tisto, kar bi priporočila tudi vam.

Preizkusili ste veliko različnih tretmajev. Očitno vas vsi niso navdušili. Botoks ste na primer opustili že pred časom, kajne? 

Da, sem preizkusila in še preizkušam. Ko sem se pred leti srečala s prvimi pravimi gubami na obrazu, sem se vprašala: Zvezdana, boš zmogla? Zdaj je trenutek, ko lahko stopiš na pot večnega pomlajevanja ali pa poiščeš neki naravni način pokončnega staranja, ponosnega in iskrenega soočanja z novim obdobjem, ki si si ga krvavo prislužila. Odgovor poznate. Sem pa vmes tudi klonila, a kapljice botoksa so me spremenile, mogoče sem bila lepša, nisem pa bila več čisto jaz. In mene je to motilo. To pa ne pomeni, da moraliziram. Mene botoks ne moti, včasih je celo lepo.

Lepa bera Zvezdaninih lepotnih nasvetov vas čaka v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24! Spregovorila je še o Teenlifting in vrsti drugih tretmajev!