Zabava

Jasna si želi trdega in napetega!

M.J.
16. 1. 2014, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

...trebuha namreč. Jasna Kuljaj je s svojim glasom in stasom očarala številne moške. Ko je pred dobrim letom ostala brez oddaje, so jo mnogi pogrešali. Ona pa se je posvetila drugim stvarem in se s tožbo borila za pravičnost. V zadnjih dneh pa jo redno srečujemo na Rožniku in Šmarni gori, kjer si nabira kondicijo med snemanji oddaje Zmenek na slepo, ki jo bodo začeli predvajati v teh dneh.

Vito Tofaj

● Ste si silno želeli vrnitve na televizijo?

Lani sem se posvečala drugim stvarem. Morebitnim novim televizijskim projektom nisem namenjala pozornosti, saj sem bila razočarana zaradi prejšnje oddaje. Zato sem sklenila, da televizijski svet ni zame. Da zdržiš vse pritiske, moraš biti namazan z vsemi žavbami, jaz pa nisem takšna. Toda naposled sem ugotovila, da če si za nekaj rojen, ni treba, da daš to na stran, ker te je kdo prizadel, ampak lahko še vedno opravljaš delo, ki ga imaš iskreno rad, a z drugimi ljudmi. Marsikdo me je vprašal, ali se mi je zameril svet narodnozabavne glasbe. Zaradi razočaranja nad vsem, kar se mi je zgodilo ob odhodu iz oddaje Na zdravje, nekaj časa res nisem hotela slišati za to glasbo. Toda tako kot za televizijsko delo sem tudi pri tem spoznala, da niti posel niti glasba nista nič kriva. Oboje imam iskreno rada. Tako sem v srcu naredila prostor za to, kar sem in imam v resnici rada. In kakor da bi vesolje ali nekdo tam zgoraj zaznal, da sem spet zrela, je prišla ponudba. Takšna, ki je racionalen človek ne bi zavrnil. Če pustimo denar ob strani, gre za to, da gre šele takrat, ko sprejmeš nov projekt, lahko pretekli dokončno v pozabo. Oddaje Na zdravje lahko ne vodim deset let, pa bom še vedno prežeta z njo. Ljudje me povezujejo z njo. Z novim projektom pa postane zgolj ena številnih reči, ki sem jih počela v življenju. Podobno je pri moških. Lahko si razočaran nad nekom in potrebuješ nekaj časa, da urediš svoje misli. Sam. Razočaranje pa dokončno najlaže prebrodiš z novo osebo.

● Vam je ustrezalo, da ste bili nekaj časa prosti? Ali vas je čas, ko niste imeli kaj početi, spravljal v stisko?

Prav nič mi ni bilo dolgčas. Takoj sem se vrgla v druge stvari. Opravila sem licenco za nepremičninskega agenta, tudi zato, ker mi je nekdo, ki se ukvarja z energijami, povedal, da izkoriščam le deset odstotkov svojih zmožnosti. Vseskozi sem že tudi sama slutila, da znam početi še kaj drugega kot napovedovati ansamble – kar sem sicer počela z velikim veseljem in spoštovanjem, da ne bo pomote. Toda potrebovala sem nove možganske izzive in druge miselne operacije. Vodila sem prireditve, igrala v gledališču in pomagala pri prodaji družinskega cvička. Leto je minilo, kot bi mignil. Da bom vodila novo oddajo, sem izvedela med zadnjimi. O tem so pisali že časopisi. Tokrat so bili bolje obveščeni od mene. (smeh)

Jasna pa nam je tudi zaupala svoje pretekle izkušnje z zmenki in izdala marsikatero sočno in pikantno podrobnost iz svojega življenja. Vas zanima kaj? To preberite v današnjem časopisu Svet24.