Zabava

O direktorju, ki je napadel znano televizijsko novinarko, je spregovorila tudi naša bralka!

M.J.
16. 1. 2014, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Kdo bo dobil posel popravila dotrajanih mostov po Sloveniji? Bo to že stari znanec Direkcije RS za ceste ali morebiti kdo drug?

Planet Tv

Direkcija RS za ceste je avtoprevoznike obvestila, da bo do konca januarja na 15 odsekih zaradi dotrajanosti mostov omejila tovorni promet. Dejstvo je torej, da je mostove treba popraviti, a vprašanje je, ali bo posel spet dobil stari znanec Direkcije RS za ceste, ki jih je pri tej družbi brez razpisov dobil že kar nekaj – Gorenjska gradbena družba (GGD) Branka Žiberne. Direktor Direkcije RS za ceste Gregor Ficko se je zavil v molk in odgovorov na ta vprašanja ni želel dajati, niti pred prižganimi kamerami oddaje Danes, ker novinarska konferenca ni bila namenjena tej temi. 

Z njim pa je imela težave tudi naša bralka, ki je namreč želela pridobiti informacijo javnega značaja, a so jo uslužbenci pošiljali od enega do dugega, prodobiti je morala kup dokumentacije in to za informacijo.

Kako vse so jo šikanirali in zakaj je potrebovala kar šest let, da si je priborila potrebne dokumente pa si preberite v današji številki časpoisa Svet24.