Zabava

Alenka Bratušek ima lepše kot Danka!

K.A.
15. 1. 2014, 13.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Pokazala jih je na nedavnem obisku v Bukarešti, videla jih je tudi Angela Merkel in celo papež. Zagotovo so ene lepših med svetovnimi političarkami. Kaj pravite?

Youtube

Slovenska predsednica vlade Alenka Bratušek je že vse od začetka mandata pod budnim očesom modnih kritikov, ki pa ji niti najmanj ne prizanašajo. Še največji val zagražanja je požela zaradi kostima, ki si ga je izbrala za srečanje s papežem, saj so bili številni prepričani, da ni bil primeren za takšno vrsto priložnost. A kakorkoli že, ne gre spregledati dejstva, da ima slovenska predsednica vlade marsikaj za pokazati in da na njene ženske čare niso imuni niti tuji politični predstavniki, kar je bilo še posebej vidno na nedavnem obisku v Bukarešti, kjer sta si kitajski in romunski predsednik vlade brez zadrege ogledovala njeno zadnjico. 

Youtube

Prva dama slovenske vlade za protokolarne obveznosti rada izbra krila in pri tem v prvi plan postavi svoje dolge noge, ki bi ji jih zagotovo zavidala marsikatera predstavnica nežnejšega spola. Pokazala pa ji jih tudi na obisku pri nemški kanclerki Angeli Merkel, kjer je nosila svetlo krilo in tako pri odhodu iz avtomobila fotografskih objektivom ponudila pogled na svoje noge. In, ker je nekaj podobnega pred časom storila tudi danska predsednica vlade Helle Thorning-Schmidt (46) se primerjava ponuja kar sama od sebe. Njena danska tekmica je sicer precej bolj razsipna, v domovini pa se jo je zaradi tega že prijel nadimek 'Gucci Helle', marsikdo pa bi celo pomislil, da gre za ženo nogometaša, saj vsako priložnost izkoristi za nov modni izlet. Največ pozornosti je zbudila na nedavnem pogrebu Nelsona Mandele, kjer je v družbi ameriškega predsednika Baracka Obame delala popularne 'selfije', ki bi jih ob taki priložnosti od visoke politične predstavnice še najmanj pričakovali. Kakorkoli že, ni sporno, da gre za čedno političarko, ki svoje atribute rada postavi na ogled, a ko beseda nanese na noge gre točka v korist naše predsednice vlade. Se strinjate?

Youtube