Zabava

Sin Woodyja Allena: Moj oče je pedofil!

N.J.
14. 1. 2014, 15.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Na podelitvi zlatih globusov je legendarni režiser Woody Allen prejel častno nagrado Cecila B. DeMilla za izjemne dosežke v svetu zabave. Na Twitterju je njegov sin medtem objavil, da je njegov oče pedofil ...

Wikipedia

"Zamudil sem del, posvečen Woodyju Allenu: so vključili tudi del,v katerem ženska javno prizna, da jo je zlorabil, ko je bila stara 7 let?" je na Twitterju zapisal njegov edini biološki sin Ronan Farrow, ki ga ima Allen z Mio Farrow, čeprav ta trdi, da je velika verjetnost, da je Ronana sin Sinatre. Častni zlati globus je v njegovem imenu prejela njegova nekdanja ljubezen in igralka Diana Keaton, saj se Allen prireditve ni udeležil. Ker je povedala nekaj močnih, so ji izklopili mikrofon, kmalu zatem pa se je na Twitterju usul plaz kritik in nestrinjaj s čaščenjem človeka, ki ga bremenijo obtožbe pedofilije in zlorab.

On prejel globus, družina raje 'tvitala'

Medtem ko je svet slavil njegovega očeta, se je Ronan tako zabaval na psvoj način. Slavni 78-letni režiser je sicer zlorabe večkrat že zanikal, a kot kaže, Ronan bolj verjame svoji (posvojeni) sestri Dylan, ki je o zlorabah spreovorila leta 1992. Allen je scer tudi svojo soprogo Mio zapustil zaradi posvojenke, tedaj 19-letne Soon Yi Previn. Z Allenom pa se ni ukvarjala niti njegova nekdanja žena Mia Farrow, ki je med podelitvijo zapisala: "Čas je, da si privoščim slado in pogam serijo Dekleta".