Zabava

Kriza v Beli hiši! Obamova se ločujeta in to je razlog!

N.J.
14. 1. 2014, 11.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ameriki predsednik Barack Obama in njegova soproga Michelle Obama naj bi se ločevala. Kot poročajo tuji mediji, zakonca menda že spita v ločenih sobah.

www.theatlantic.com

Iz Bele hiše sicer še niso potrdili, ali se Obamova zares ločujeta ali ne, a kot pravijo – kjer je dim, je tudi ogenj. Tračarski portalThe National Enquirer je zaenkrat edini, ki je objavil informacijo.  Namigujejo, da naj bi se Michelle Obama razjezila na moža, ker je med pogrebom Nelsona Mandele posnel 'selfie' z dansko premierko Helle Thorning-Schmidt, s katero sta med pogrebom klepetala, se nasmihala, Obama pa jo je tudi objel. 

Kot poročajo, naj bi Obamova spala vsak v svoji spalnici. Michele naj bi že selila svoje obleke in osebne predmete iz njune milijonske vile v Chicagu. Težav v zakonu naj bi se pojavljale že dlje, vseeno pa naj bi zakonca vztrajala v zvezi predvsem zaradi otrok in službe. V Beli hiši naj bi Michelle ostala do konca njegovega mandata, a naj bi mu dala vedeti, da bosta njuni življenji odslej potekali ločeno. Obama naj bi jo s svojim obnašanjem v javnosti ponižal, Michelle pa naj bi številni slišali, da je, ko je odvihrala stran od Baracka in za seboj zaloputnila z vrati, zakričala: »Dovolj imam tega!«

Mnogi življenje Michelle primerjajo z življenjem Hilary Clinton. Tudi ona se je namreč odrekla svoji službi, da bi lahko stala ob strani soprogu in mu pomagala pri delu.

 

 

www.theatlantic.com