Zabava

Hiša resničnostnega šova zgorela!

N.J.
17. 12. 2013, 11.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Še pred začetkom nove sezone resničnostnega šova Big Brother so se pojavile gromozanske težave. Hiša, v kateri naj bi kmalu pričeli snemati novo sezono resničnostnega šova je zajel plamen in je zgorela!

 

Stavbo, v kateri naj bi v Italiji kmalu pričeli snemati novo sezono resničnostnega šova Big brother (Grande Fratello), so zajeli ognjeni zublji in uničili tako funkcionalne prostore kot tudi prostor za režijo oddaje. V produkcijski hiši Cinecittà Studios so sicer prepričani, da katastrofa ne bo vplivala na izvedbo šova. Alessia Marcuzzi, ki bo tudi tokrat vodila šov, je pomirila oboževalce oddaje: "Ko sem izvedela za požar, sem ostala brez besed. Ampak sem prepričana, da bo po zaslugi trdega dela ekipe Grande Fratello in Cinecittà uspelo!" Eden izmed avtorjev oddaje, Fabio Pastrello, je na Twitterju še zapisal: "Pa je šlo 10 let mojega življenja. Ampak GF je kot Feniks! Nova hiša bo še lepša."

Pogorelo je sicer 1600 kvadratnih metrov hiše, v kateri naj bi v času snemanja resničnostnega šova bivali tekmovalci. Požar, ki so ga gasilci gasili debelih 6 ur, je popolnoma uničil notranjost stavbe, v kateri naj bi 13. sezono šova pričeli snemati že konec januarja 2014. Ekipa je že pričela z rekonstrukcijo stavbe in kot poročajo italijanski mediji, bo se bo šov odvijal po predvidenem načrtu.