Zabava

La Toya za 40 evrov prodaja svojo 'muco' na bencinski postaji

Mojca Vakselj
16. 12. 2013, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Na šestem mednarodnem erotičnem sejmu v Celju se je obiskovalcem predstavilo 12 zvezdnikov filmov za odrasle, med njimi tudi slovenska zvezdnica La Toya, ki je izdala, da prodaja imitacijo svoje 'muce' za 40 evrov.

Grega Wernig

La Toya se je, potem ko je lani na sejmu zaradi spora z organizatorjem ni bilo, letos vrnila v velikem slogu. Poleg nastopov v živo je na stojnici predstavljala tudi čisto svojo erotični igračko – imitacijo svoje vagine, ki jo ljubitelji tovrstnih igračk lahko kupijo za 40 evrov.

Grega Wernig

»To je nekaj čisto novega in ponosna sem na to, da so imitacijo naredili ravno po moji vagini. Zelo malo pornozvezdnic se lahko pohvali s tem. Igračka bo naprodaj povsod, celo na bencinskih črpalkah,« nam je zaupala La Toya in dodala, da pričakuje, da jo bodo ljudje kupovali predvsem za darila.

Grega Wernig

Svetlolasa zvezdnica je bila pred nastopom v živo precej živčna, saj ji je neprijetno ob dejstvu, da jo na odru vsi gledajo in ocenjujejo. »Ne razumem, zakaj se vsi toliko ukvarjajo z mano,« je še dodala La Toya, ki je presenetila s svojo 7 kilogramov lažjo podobo.

Grega Wernig

Vse tri sejemske večere je program potekal na dveh odrih. Na velikem odru se je odvilo skoraj 50 nastopov. Obiskovalce so ogrevali tudi nastopi na odru za striptiz, kjer so se predstavile tudi tri Slovenke, La Toya, Santana Blue in Karmen Čarna. Iz tujine so se jim pridružile PussyKat, Carla Cox, Savannah Secret, Coco De Mal, Tina Blade in Alexa Wild, ženski del občinstva pa so ogrevali trije postavni plesalci portugalsko-španske skupine BeatBoys, Marko, Bruno in Tom.

Santana Blue prav nič živčna

Druga Slovenka, Santana Blue, za razliko od La Toye ni bila prav nič živčna pred nastopom, saj nam je zaupala, da je njen nastop vsakič drugačen. Na sejmu se je predstavila prvič in z veseljem je stala pred slovenskim občinstvom, čeprav sicer veliko nastopa tudi v tujini. Ves čas ji ob strani stoji mož, ki jo, kot pravi sama, stoodstotno podpira v vsem. »Če me mož ne bi podpiral, ne bi nikoli prišla tako daleč. Skupaj bova posnela tudi film za odrasle, ki pa ga bova promovirala predvsem v tujini,« nam je razložila Santana, ki je za konec še dodala, da se da z erotičnimi nastopi dobro zaslužiti tako v Sloveniji kot drugod, trudi pa se, da svojega profesionalnega življenja nikoli ne meša z zasebnim.