Zabava

Kdo je dekle, ki je očaralo Žiga iz Gostilne?

N.J.
16. 12. 2013, 13.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Žiga Šinkovec, ki je nastopil v šovu Gostilna išče šefa, je že kmalu po tem, ko je izpadel iz šova, namignil, da je sveže zaljubljen, a podrobnosti o izbranki ni želel razkriti. Zdaj se je razkrila sama!

Facebook

"Danes pa na finalno oddajo Gostilna išče šefa ... Moj fant ni osvojil glavne nagrade, je pa osvojil moje srce!" je na socialnem omrežju Facebook zapisala Barbara Majič, nekdanja novinarka oddaj Ekstra magazina, E-plus, Svet na kanalu A in Pop In, ki je tako tudi javno naznanila, kdo je to skrivno dekle, ki ga je po prihodu iz šova spoznal Žiga Šinkovec. Kot je Barbara zaupala, je bila ona tista, ki je storila prvi korak."Najprej sem opazila njegov smisel za humor, ki je res inteligenten in poseben, včasih sem se mu kar naglas smejala doma pred tv ekranom," je povedala Barbara. "Počutila sem se, kot da sem v hiši."

Barbara je priznala, da ji je postal všeč šele, ko ga je začela redno spremljati. "V šovu mi je bil všeč šele potem, ko sem spremljala v živo voyo, ki ni zrežiran. Začutila sem noro kemijo med nama, vedela sem da sva si usojena, samo najprej mora se on mene spoznat!"

Žiga je ob odhodu iz Gostilne omenjal, da si želi v tujino. Bi šla Barbara z njim? "Meni ni problem iti v tujino,« pravi. Vsako leto že 7 let zaporedoma hodim v Los Angeles, kjer sem leta 2010 tudi živela 6 mesecev, saj sem tam študirala za vizažistko, na Cinema makeup school v Hollywoodu. Če se bova odločila za tujino, se bova skupaj. Zaenkrat pa ne razmišljava še o tem, prepustila se bova toku in uživala v novopečeni ljubezni kar tu, doma."