Zabava

Najboljši šef je…

J. P.
16. 12. 2013, 21.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V enajstih tednih se je v eni gostilni pod neumornim očesom šefa Bineta Volčiča zvrstilo trinajst tekmovalcev, le enemu od njih pa je pripadla nagrada 50.000 evrov.

V velikem finalu sta se soočila 26-letna Kaja Pogačar z Brega pri Žirovnici, fotografski tehnik ter diplomirana komunikologinja, in Tomaž Škvarč Lisjak iz Vipave, poklicni kuhar. V nedeljo sta še zadnji dan kuhala v Gostilni pri šefu. Ko so odšli še zadnji gostje, sta posedela pred stekleno steno, nato pa se poslovila od osebja in pomočnikov ter se jim lepo zahvalila. Zmagovalca so danes z glasovanjem izbrali gledalci. In kdo je veliki srečnež?

Gledalci so za najboljšega šefa, kateremu bo šla nagrada 50.000 evrov, izbrali Tomaža!

Bine Volčič si bo vzel malo kreativne pavze, od marca naprej pa bo vodil Gostilno pod okriljem POP TV-ja. Na jedilniku bodo njemu najljubše jedi iz obeh sezon, po drugi strani pa bo tam izvajal tudi kuharske delavnice. Kot je dejal, bo ostal zvest svojemu stilu, tudi kot pride do kuhanja. Prijave za tečaje se bodo začele tri tedne pred samo izvedbo.

Izmed treh članov žirije edinole Savina ni oddala glasu za Tomaža - izbire favorita se je vzdržala. Ob koncu mu je bil bolj naklonjen tudi šef Bine.