Zabava

Bi rada utišala govorice?

P.R.
28. 11. 2013, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Kaj te dni počneta razvpiti Miro Senica in nekdanja ministrica Katarina Kresal? Uspešna pravnika, sicer (uradno) par tudi zasebno, v javnosti nič ne kažeta, da bi ju afere kaj pretresle in skalile njuno zvezo.

O odvetniku Miru Senici se je pisalo že marsikaj. Zaradi domnevnih spornih poslov naj bi bil v primežu številnih kriminalističnih preiskav, poleg tega pa ga omenjajo tudi kot enega od najvplivnejših članov tako imenovanega slovenskega gejevskega lobija, ki naj bi imel pravzaprav v oblasti celotno slovensko politiko in gospodarstvo.

O govoricah, da naj bi bil homoseksualec, sam ni nikoli spregovoril, prav tako ničesar ni komentirala njegova partnerica Katarina Kresal,  nekdanja predsednica stranke LDS, ki je v vladi Boruta Pahorja zasedala stolček ministrice za notranje zadeve, sicer pa naj bi tudi njej pripisovali homoseksualna nagnjenja. Senica naj bi, kot pravi anonimka Nevidna moč, ki je pred časom krožila po medijih, raje pogledal za moškimi, Kresalova pa za ženskami, zato naj bi bila njuna partnerska zveza zgolj krinka, predvsem pa ''poslovni pakt'', od katerega naj bi imela oba vplivneža precej koristi.

Morda pa se bo vendarle izkazalo, da je Miro ljubeč in pozoren partner, ki Katarino večkrat razvaja s kuhanjem, kakor je v redkih intervjujih zatrjevala sama. Pred časom sta bila namreč opažena v enem izmed ljubljanskih elitnih lokalov, na predstavitvi penine Spirito, kjer sta si takole izkazovala nežnosti. Je vse skupaj zgolj predstava za javnost ali dokaz ljubezni?