Zabava

Na kmetiji se kar pred kamerami seksa kot za stavo

mv
27. 11. 2013, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Srbska Farma spet podira rekorde gledanosti, za to v tej sezoni skrbita pevka Jelena Jovanović in odbojkar Edin Škorić. Par se je zaljubil na snemanju in se nežnostim brez zadržkov prepušča kjerkoli in kadarkoli!

Po pričevanju njunih sotekmovalcev v oddaji naj bi vsak večer zaspala v objemu drug drugega, dvakrat naj bi ju ujeli celo med seksom. »Enkrat sem čutila, da se premika vzmetnica. Spim blizu njiju, zato sem prepričana, da sem slišala prav. Drugič pa sem ju ujela v kadilnici!« je razložila pevka Zorica Marković. Jelena in Edin svoje ljubezni nikakor ne skrivata, o skupni prihodnosti pa navadno razglabljata pred vsemi.

Pevka je športniku že priznala, da ga ljubi in da je celo sanjala, da se je z njim poročila. »Bila je bolj nočna mora, ker sem jaz želela, da na poroki igra rock bend, ti pa si bil za narodno glasbo,« je zaupala Edinu, on pa je hitro odvrnil, da se boji porok, in želel spremeniti temo pogovora. Ali bo njuna ljubezen, ki se je tako razvnela pred kamerami, preživela tudi po vrnitvi v resnični svet, bomo kmalu videli.

YouTube