Zabava

Dovolj mu je bilo

M.V.
27. 11. 2013, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Prvi vroči stol desete oddaje Gostilna išče šefa je pripadel Frediju Krajncu, ki se je v tem položaju znašel prvič in priznal, da mu je bilo osem tednov v šovu dovolj. Želja se mu je uresničila! Na drugi vroči stol je posadil sotekmovalko Lidijo Zebec, ki so ji gledalci namenili več glasov in Fredi se je poslovil.

Mediaspeed

»Ni preveč vroč,« je Fredi komentiral, ko je sedel na prvi vroči stol in se skupaj z vojakinjo Lidijo, ki jo je izbral za nasprotnico, boril za obstoj v oddaji. Štiridesetletna Ptujčanka je Fredija sama prosila, naj jo posadi na usodni stol, saj si je želela domov, a gledalci so očitno presodili drugače.

Voditeljica Lili pa je tekmovalce razveselila z novico, da v tem tednu skupinskega dela ne bo več, vsak se bo boril zase. "To je bil moj skriti cilj. Zadovoljen sem, da sem prišel do tu, od zdaj naprej je vse bonus. Boril se bom do zadnjega dneva,'' je priznal Mitja, njegova sotekmovalka Kaja pa je povedala: "Želja je prisotna, zdaj bom videla, koliko znanja sem pridobila, se pa veselim jutrišnjega dneva." Tudi Tomaž je razkril, da je njegova želja, da uspe, zdaj še večja, zato namerava zavihati rokave in se podati v boj.

Več o dogajanju v šovu Gostilna išče šefa pa si preberite v današnji številki časopisa Svet24!