Zabava

Konec s telenovelami

S. I.
28. 11. 2013, 16.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

William Levy, eden najbolj seksi moških, se poslavlja z malih zaslonov in odhaja iz sveta telenovel. Telenovela Vihar (La Tempestad), ki jo spremljamo pri nas, je zadnja, ki jo je posnel.

arhiv Lady

Kubanski lepotec je kariero začel kot maneken za spodnje perilo, pozneje pa so se vrstile različne ponudbe za stranske vloge, ki jih je seveda sprejel odprtih rok.

Leta 2008 je dobil prvo glavno vlogo v telenoveli Angeli brez kril (Cuidado con el ángel), ki je bila tako zelo uspešna, da so jo podaljšali. 33-letnemu zvezdniku pa je k še večji slavi pripomoglo tudi sodelovanje v videospotu Jennifer Lopez za pesem I'm Into You in nastopanje v plesnem šovu Dancing with the stars, kjer si je na koncu priplesal tretje mesto.

Marsikatera ženska, pa tudi kakšen moški – čeprav ti ne bodo nikoli priznali – si dandanes privošči popoldanski počitek ob gledanju svoje najljubše telenovele, pa naj bodo za to zaslužni privlačni in postavni igralci, ljubezenska zgodba ali španski jezik, za katerega zanimanje čedalje bolj narašča.

Več v tiskanem izvodu Lady